Seminar – Comunicarea vinului în Romania 29 Ianuarie 2020

În data de 29 Ianuarie începând cu ora 15:00, la Hotel Europa Royale din centrul vechi al Bucureștiului va avea loc un eveniment diferit aș putea spune, în lumea vinului.

„Masa Rotundă” – un seminar în care se vorbește despre cum se comunică vinul în România, cine poate sa comunice vinul în România, cine sunt cei care deja o fac, cine ar trebui sa o facă si nu o face, cine o face deși nu ar trebui sa o facă? Există oare o comunicare corectă a vinului in România?

Ei bine, tocmai de aceea dorim sa organizăm acest eveniment, aceasta întalnire unde fiecare persoană iși pregatește un discurs legat de comunicarea vinului, fiecare participant iși prezintă propria opinie despre acest subiect, dezbatem împreuna o temă atât de importantă în lumea vinului.

Cine participă la aceasta întalnire?

Și tu poți participa, daca activezi în domeniu, dacă comunici sau ai comunicat vreodata despre vin, dacă ai idei nepuse înca într-un articol, le putem dezbate impreună, dacă ești jurnalist de vin și nu numai.

Ești pregătit pentru o astfel de întâlnire? Lasă-ne un mesaj cu experiența da în lumea vinului iar noi îți trimitem o invitație

Revin asupra acestei teme cu rezultatele si interviurile ce vor ieși în timpul seminarului Masa Rotundă despre comunicarea vinului in România.

Stay Tuned …

Andreea Spiridon